Voorzij luidt de noodklok over het feit dat de mannen toegang hebben tot vrouwendomeinen

Caroline Franssen is voorzitster van Stichting Voorzij en initiatiefneemster van het verzet tegen zelfidentificatie in Nederland.
In haar uiteenzetting luidt ze de noodklok over de situatie in Nederland, Zij geeft aan dat de rechten van transgenders voor de wetgever op dit moment zwaarder wegen dan de rechten van vrouwen en de veiligheid en privacy van vrouwen. Zij illustreert dat aan de hand van uitspraken van het College van de rechten van de mens. Die uitspraken geven aan dat vrouwen nergens meer trans geïdentificeerde mannen in hun domeinen mogen weigeren. Ook vertelt ze welke nieuwe zelfidentificatie wetgeving er aan komt die de positie van vrouwen verder zal verslechteren. Ook zullen trans geïdentificeerde jongeren in gevaar komen als het begeleiden van transgenders op één hoop wordt gegooid met ‘homogenezing’ en het straks in Nederland verboden wordt om iemand zijn eigen lichaam en geslacht te laten accepteren.

Steun Voorzij
De Stichting Voorzij krijgt geen subsidie en is volledig afhankelijk van particuliere giften. Wil je Voorzij steunen, dan kan dat door bijvoorbeeld onze tas of sleutelhanger te kopen, of door via paypal een bedrag naar wens over te maken.


Donation €5

5.00

Extra donation to fund Dutch material for parents

Categorie:

Beschrijving

Donation to Voorzij