Teken vóór 8 januari petitie tegen WHO-panel

Teken vóór 8 januari de petitie tégen de samenstelling van het WHO-panel dat nieuwe richtlijnen voor de transgender zorg gaat schrijven. Dit panel bestaat voor het grootste deel uit transactivisten.

Klik hier om te tekenen: WHO Decides | WHO Should Go Back to the Drawing Board (who-decides.org).

VOORZIJ heeft al getekend als organisatie. Vrijwilligers en sympathisanten kunnen ook individueel tekenen. Laat je stem horen!

Wij, de ondertekenaars, protesteren krachtig tegen het bevooroordeelde WHO-panel dat de opdracht heeft gekregen nieuwe richtlijnen te ontwikkelen voor transgender zorg. Van de 21 panelleden is driekwart transgender activist. De weinige artsen zijn of gespecialiseerd in HIV of zijn ‘gender dokters’. Er is op dit moment een wereldwijde explosie van tieners die hun geslacht willen veranderen; het voorgenomen plan van de WHO om hormonen te promoten en een wettelijke erkenning van een zelfidentificatie van geslacht, zal ontelbare gender-verwarde jongeren, homo’s, lesbiënnes en andere vrouwen, schade toebrengen. De WHO moet de eerste bijeenkomst van deze groep die gepland is in februari, afzeggen en terugkeren naar de tekentafel.