Heleen Mees wil de vrouw afschaffen.

Laten we nou net in de afgelopen anderhalve eeuw, met dank aan moedige vrouwen, eindelijk vrouwen de zichtbaarheid hebben gegeven die ze toekomt. Mees helpt ons terug naar een non-bestaan.

Zij doet niet anders dan de mantra’s herhalen van de zogenaamd progressieve transideologie die gebaseerd is op ‘alternatieve feiten’, ‘diepe gevoelens van onbehagen’ en een ontkenning van het basale biologische feit dat de zoogdiersoort Homo sapiens onveranderlijk tweeslachtig is.

Daarbij gaat zij ook voorbij aan maatschappelijke feiten over verschillen tussen mannen en vrouwen, zoals bijvoorbeeld de schending van de lichamelijke integriteit: vrouwen zijn onevenredig vaak slachtoffer van seksueel geweld door mannen.

Voor lesbische vrouwen is het vooruitzicht van het afschaffen van vrouwen dubbel kwaadaardig: zij zíjn niet alleen vrouw, zij vallen ook op vrouwen. Jezelf lesbisch noemen wordt door de translobby als haat gezien, als transfoob. De transideologie is niet alleen anti-vrouw, maar ook anti-homo.

Mees kiest de veilige kant, want zij wil niet haar carrière vergooien. Want dat gebeurt er als je gewoon zegt dat je als vrouw wilt blijven bestaan en niet ‘ausradiert’ wilt worden.

Schaf de vrouw af, dan bepaalt anatomie niet langer je positie in de maatschappij | De Volkskrant

Sappho